IS 100 MEGABITS GOED?

Tegenwoordig worden door alle providers verschilende snelheiden aangeboden met verschillende wij vertelllen jullie vandaag wat je nodig hebt. :)

eerst en vooral moet je begrijpen dat een hd film die je bv bij youtube bekijkt kost amper 6 a 7 mbits snelheid voor enkel te surfen kom je met 10 mbits zeker toe.

SOORTEN

DOWNLOAD

Er zijn 2 soorten snelheiden download en upload, download is ook wat het woord zegt is enkel om iets te bekijken of iets te downloaden weet ook als je iets download dat niet alles afhanklijk is van uw snelheid er zijn verschillende factoren zoals. als het bron waarop u iets download langzaam is dan gaat uw downloadsnelheid ook langzaam zijn ookal heeft u een zeer hoge snelheid.

UPLOAD

En upload deze is enkel om iets te zenden, zoals een document via mail of een afbeelding via whatsapp... meestal is deze lager dan de download snelheid.

BELANGERIJK OM TE WETEN

Zoals in het begin vermeld, er zijn verschillende zaken waarmee u rekening moet houden. zoals als u iets download. is niet enkel uw snelheid belangrijk maar ook het snelheid van het bron waarvan u iets download is belangerijk. 
Ook kan het zijn dat uw computer zijn netwerk kaart te oud is dan komt het ook voor dat uw maximaal haalbare snelheid 100mbits of lager is.


Heeft u nog altijd vragen?
U kunt altijd met ons contact opnemen door ons contact formulier die kunt u terug vinden door hierop te klikken.
Of u kunt een mail sturen naar: info@zeva.be
meer info volgt.